fbpx

Startbijeenkomst 8 december 2022 in De Lutte

Op donderdag 8 december organiseerde de provincie Overijssel samen met Prowind, de gemeente Losser en Natuur en Milieu Overijssel een startbijeenkomst over windpark De Lutte. Aanwezigen kregen informatie over de start van de procedure voor de bouw van de windturbines en het communicatie- en participatietraject. De vier partijen vertelden over het project en hun rol binnen het project. Ook kregen aanwezigen informatie over waar we nu staan, de vervolgstappen en hoe lokaal eigendom ingevuld wordt.

Tijdens deze avond werden veel vragen gesteld over het windpark. U kunt deze vragen en antwoorden (Q&A) en de presentatie hieronder terugvinden:

Staat uw vraag er niet tussen? Of heeft u andere vragen?

Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar info@windparkdelutte.nl. Wij zorgen ervoor dat uw vragen op de juiste plek terechtkomen en beantwoord worden.